RÓLUNK

autosmotorosCégünk, a Zsikla Oktató és Szolgáltató Betéti Társaság 1993-ban alakult. Gépjármuvezetõ képzés 1996 óta folyik. Elmondhatjuk magunkról, hogy komoly versenytársai lettünk a hasonló képzéssel foglalkozóknak, a város és a kisebb régió legnagyobb autós és motoros iskolájává váltunk.
Oktatóink megbecsült ügyfélnek, partnernek tekintik a nálunk tanulni vágyókat, a vezetõi engedélyre pályázókat. A sikeresen vizsgázók megelégedettsége számunkra a legfontosabb.
Az autós-motoros iskola székhelyén nyugodt, zöldövezeti környezetben, kiemelkedõen jó tárgyi-technikai felszereltséggel, magasan kvalifikált szakemberek segítségével készülnek fel hallgatóink.
Olyan részletfizetési konstrukciókat, tanfolyami idõpontokat kínálunk, amelyek révén még többen jelentkezhetnek a tanulás vagy a munkahelyi, családi elfoglaltság mellett is tanfolyamainkra.
A vidéki elméleti képzéshelyek a környezõ településeken élõk kényelmét szolgálják Ácson, Almásfüzitõn, Bábolnán, Mocsán, Nagyigmándon, Neszmélyen.
A több száz jogosítvánnyal rendelkezo ügyfél munkánk kiváló minoségének a bizonyítéka.
Egyik kiemelt célunk, hogy minden fiatal lehetoleg még az érettségi elott szerezzen vezetoi engedélyt, hiszen ez már sokszor az adott munkahely betöltésének is a feltétele.

ZSIKLA AUTÓS-MOTOROS ISKOLA
Zsikla Oktató és Szolgáltató Betéti Társaság
2900 Komárom, Frigyes tér 2-3.
Telefon/fax: 20/225-37-55, 20/225-37-89
Nyilvántartási szám: 02-0198-02